Voor een therapiesessie mag je 1 uur de tijd rekenen. Een sessie kost 70 euro en wordt telkens op het einde van de consultatie afgerekend.

Voor koppeltherapie wordt 75 minuten voorzien. Een consultatie voor koppeltherapie kost 90 euro en wordt op het einde van de sessie afgerekend.

Er kan betaald worden via een gepaste cash betaling of via een betaalapp (payconiq, bancontactapp of je bankapp). Er is geen bancontactterminal voorzien.


Indien je een IQ-test wil laten afnemen voor jouw kind, is de duur van de test afhankelijk van leeftijd en de zorgvraag van jouw kind. Een IQ-test omvat de afname van de test, verwerking van de testgegevens en een uitgebreid verslag. Voor de IQ-test wordt 280 euro aangerekend.


Indien je niet aanwezig kan zijn op de afspraak, vraag ik je om de afspraak minstens 24u op voorhand te annuleren. Als de sessie te laat of niet wordt geannuleerd, zal deze volledig worden aangerekend.


Voor individuele therapie is er een terugbetaling voorzien vanuit Solidaris en vanuit Helan.


Je kan kiezen waar je op consultatie komt.

Je kan terecht in multidisciplinaire praktijk Preva in Mol. De praktijk ligt op Turnhoutsebaan 98. Een consultatie kan overdag of 's avonds.
Op donderdagavond bied ik therapie aan bij artsenpraktijk Balen-Centrum in de Molenstraat 18 bus 2 in Balen vanaf 18 uur.
Let wel op, wil je EMDR-therapie of een afname van een IQ-test? Dan kan dit enkel in Mol doorgaan omwille van praktische redenen.